Bar(r)e ben & balder

På denne session kombinerer vi den velkendte Pilates clam øvelse med barre inspirerede liggende benøvelser. På klassen skal vi arbejde i turnout (udad rotation fra hoften) – her skal du kunne mærke arbejdet i din baldemuskulatur. Forvent en klasse med sitrende ben, hvor alle kan være med. Rigtig god fornøjelse! 

*Deltagelse i træning med videoer udgivet af CANVAS Pilates Studio Aarhus er på eget ansvar.  CANVAS v./ Louise Bekhoej kan ikke holdes ansvarlig for skader, eller andet du måtte påføre dig under din træning. Du bør altid søge læge eller anden professionel hjælp, såfremt du føler smerte eller anden ubehag. Instruktionen er vejledende og du bør bruge din sunde fornuft i forhold til intensitet og udførsel af øvelserne. Er du gravid, lider af sygdom eller er du i et genoptræningsforløb bør du altid rådføre dig med en lægefaglig før du deltager på en træning. 

Mere træning?

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE