Down-dog back extension flow

Et stærkt down-dog flow (eller upstretch som vi kalder positionen i Pilates) med afsluttende arbejde for ryg og baglår. Fokuser på din kerne, aktiver fra hænder til skuldre, kerne, balder og skub ud igennem hælene i din planke. Jeg opmuntrer altid til kontrol frem for form – tag din planke på knæene, hvis det er der din styrke er i dag. Klassen er ikke velegnet til nybegyndere. God fornøjelse!

*Deltagelse i træning med videoer udgivet af CANVAS Pilates Studio Aarhus er på eget ansvar.  CANVAS v./ Louise Bekhoej kan ikke holdes ansvarlig for skader, eller andet du måtte påføre dig under din træning. Du bør altid søge læge eller anden professionel hjælp, såfremt du føler smerte eller anden ubehag. Instruktionen er vejledende og du bør bruge din sunde fornuft i forhold til intensitet og udførsel af øvelserne. Er du gravid, lider af sygdom eller er du i et genoptræningsforløb bør du altid rådføre dig med en lægefaglig før du deltager på en træning. 

Mere træning?

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE

PRivat & semiprivat pilates