Mave & rollover for øvede

OBS: Denne klasser er IKKE egnet for dig der har rygsmerter, skade eller andre skavanker. 

Det er en udfordrende klasse for mave og mobilisering af ryggen. I vores roll over arbejder vi rygliggende med med benene over hovedet, husk at du altid kan arbejde med bukkede knæ og undgå at rulle langt ind over kroppen. Tag det i dit eget tempo og nyd udfordringen! 

*Deltagelse i træning med videoer udgivet af CANVAS Pilates Studio Aarhus er på eget ansvar.  CANVAS v./ Louise Bekhoej kan ikke holdes ansvarlig for skader, eller andet du måtte påføre dig under din træning. Du bør altid søge læge eller anden professionel hjælp, såfremt du føler smerte eller anden ubehag. Instruktionen er vejledende og du bør bruge din sunde fornuft i forhold til intensitet og udførsel af øvelserne. Er du gravid, lider af sygdom eller er du i et genoptræningsforløb bør du altid rådføre dig med en lægefaglig før du deltager på en træning. 

Mere træning?

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE

PRivat & semiprivat pilates