Helkropstræning med backbends

Vi har fokus på kontakten fra fødder til toppen af hovedet i denne træning, hvor vi arbejder os igennem et flow af stående og liggende øvelser. På klassen vil du møde bagoverbøjninger (backbends), husk at gøre dem mindre, hvis du føler ubehag i lænderyggen og husk at spænde op hen over maven og samle ribbenene, for at støtte dig ind i bagoverbøjningen. Find den udgave af planken, der passer dig bedst og tag det i dit eget tempo. Rigtig god fornøjelse! 

*Deltagelse i træning med videoer udgivet af CANVAS Pilates Studio Aarhus er på eget ansvar.  CANVAS v./ Louise Bekhoej kan ikke holdes ansvarlig for skader, eller andet du måtte påføre dig under din træning. Du bør altid søge læge eller anden professionel hjælp, såfremt du føler smerte eller anden ubehag. Instruktionen er vejledende og du bør bruge din sunde fornuft i forhold til intensitet og udførsel af øvelserne. Er du gravid, lider af sygdom eller er du i et genoptræningsforløb bør du altid rådføre dig med en lægefaglig før du deltager på en træning. 

Mere træning?

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE

PRivat & semiprivat pilates