Kort træning for ben og inderlår

På klassen her får du en hurtig træning for dine ben og mere specifikt dine inderlår. Inderlåret er et af de steder, som vi ikke så tit har naturlig kontakt med i træningsøvelser. Husk at du altid kan bukke knæene i stedet for at arbejde med strakte ben, det vil i så fald gøre øvelsen lettere for dig. Spænd op omkring din mave/kerne, for at undgå at du svejer i nedre del af ryggen i de rygliggende øvelser. God fornøjelse! 

*Deltagelse i træning med videoer udgivet af CANVAS Pilates Studio Aarhus er på eget ansvar.  CANVAS v./ Louise Bekhoej kan ikke holdes ansvarlig for skader, eller andet du måtte påføre dig under din træning. Du bør altid søge læge eller anden professionel hjælp, såfremt du føler smerte eller anden ubehag. Instruktionen er vejledende og du bør bruge din sunde fornuft i forhold til intensitet og udførsel af øvelserne. Er du gravid, lider af sygdom eller er du i et genoptræningsforløb bør du altid rådføre dig med en lægefaglig før du deltager på en træning. 

Mere træning?

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE