2. Advent Pilates

Det er blevet 2. søndag i advent og tid til den næste advents Pilates video. Denne søndag skal vi igennem et stående flow af lunges, vi skal udfordre balancen og arbejde i en dynamisk plankeøvelse. Alt sammen afslutter vi med en rolig mobiliserende sekvens. Husk at tage det i dit eget tempo, modificer øvelserne og tag en pause hvis du har brug for det. God fornøjelse og glædelig anden søndag i advent! 

*Deltagelse i træning med videoer udgivet af CANVAS Pilates Studio Aarhus er på eget ansvar.  CANVAS v./ Louise Bekhoej kan ikke holdes ansvarlig for skader, eller andet du måtte påføre dig under din træning. Du bør altid søge læge eller anden professionel hjælp, såfremt du føler smerte eller anden ubehag. Instruktionen er vejledende og du bør bruge din sunde fornuft i forhold til intensitet og udførsel af øvelserne. Er du gravid, lider af sygdom eller er du i et genoptræningsforløb bør du altid rådføre dig med en lægefaglig før du deltager på en træning. 

Mere træning?

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE