3. Advent Pilates

Herligt du tjekker ind til den tredje advents Pilates session. Idag arbejder vi udelukkende siddende og liggende. Fokus er på mavemuskulatur, hoftebøjere og afsluttende et lækkert twist for ryggen. Husk at tage klassen i dit eget tempo, modificer øvelserne og tag en pause hvis du har brug for det. God fornøjelse og glædelig tredje søndag i advent! 

*Deltagelse i træning med videoer udgivet af CANVAS Pilates Studio Aarhus er på eget ansvar.  CANVAS v./ Louise Bekhoej kan ikke holdes ansvarlig for skader, eller andet du måtte påføre dig under din træning. Du bør altid søge læge eller anden professionel hjælp, såfremt du føler smerte eller anden ubehag. Instruktionen er vejledende og du bør bruge din sunde fornuft i forhold til intensitet og udførsel af øvelserne. Er du gravid, lider af sygdom eller er du i et genoptræningsforløb bør du altid rådføre dig med en lægefaglig før du deltager på en træning. 

Mere træning?

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE

PRivat & semiprivat pilates