1:4 BARSELS PILATES

Et barsels pilates forløb er det det bedste du kender fra Pilates Matwork tilrettelagt din krop og hverdag som barslende mor. På forløbet er i max 4 deltagere og du er derfor sikret individuel opmærksomhed og justering af øvelserne til dit niveau og din dagsform. Vi træner primært med egen kropsvægt og små redskaber. Træningen er målrettet efter at give dig styrke, kropsbevidsthed i din nye tilværelse og sørger for, at strække, mobilisere og afspænde de områder, som kan være ekstra udfordret som mor. 

Baby er selvfølgelig velkommen og der er mulighed for at pusle, amme og hænge ud. Du kan stille barnevogn på gaden og låse den fast til cykelstativet, ligesom du kan tage den med ind i opgangen. 

Fri online træning

I de 6 uger du er i barselsforløb hos CANVAS får du ligeledes gratis adgang til CANVAS online studio, hvor du kan træne korte træninger derhjemme. 

Din underviser

Du har altid den samme underviser på dit barselsforløb hos CANVAS. Jeg (Louise) er foruden min uddannelse i comprehensive Pilates også efteruddannet i Pilates for gravide samt barslende mødre. 

Afbud og supplerende træning

Der er fuld forståelse for, at dagene som barslende mor ikke altid bliver, som man ellers har planlagt efter. Derfor har du altid mulighed for at aflyse på dagen. Til gengæld får du et klip til et 1:6 matwork hold, som skal bruges indenfor 30 dage. Her kan du dog ikke tage dit barn med.

Hvornår kan jeg starte?

Det er meget forskelligt, hvornår mødre føler sig klar til at starte på træningen efter fødsel. Grundreglen er, at du skal føle dig klar til det uanset om det er 3, 8 eller 12 uger efter din fødsel. Er du i tvivl om din krop er klar til at starte på et forløb tilrettelagt mødre bør du tage kontakt til din læge forinden. Har du født ved kejsersnit bedes du rådføre dig med din læge, om din heling er klar til det. 

Barselstræning hos CANVAS, helt kort

+   4 deltagere på et hold

+   6 ugers forløb

+   Mulighed for at aflyse på dagen

+ Fri adgang til online studio i de 6 uger forløbet står på

+   Personlige justering af øvelser

+   Fleksibilitet, mobilitet og stræk tilrettelagt dagligdagen som barslende mor

+   Gradvis styrketræning tilrettelagt din nye krop som mor

Spørgsmål til forløbet?

Du er meget velkommen til at række ud på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til et barselsforløb hos CANVAS. 

Mail: info@canvasaarhus.dk

Tlf: 40201778

Næste forløb starter 8. marts 2024

6 ugers forløb, der er dog ingen træning i påsken langfredag d. 29/3. 

Fredag d. 8 marts
Fredag d. 15 marts
Fredag d. 22 marts
Fredag d. 5 april
Fredag d. 12 april 
fredag d. 19 april

Alle dage i tidsrummet 10.30 – 11.30. 

Pris pr. træning 175 kr. inkl. fri adgang til online studio. Beløbet betales samlet ved tilmelding. 

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE