1:2 DUET PILATES

Semi-privat 1:2 Duet Pilates er for dig, som sætter pris på at træne sammen med andre, men som ikke er til store fitness hold. Derudover er duet klasserne ideelle for dig, som har taget privat klasser i studiet og gerne vil fortsætte med et et personligt tilrettelagt program, men træne sammen med en anden. På klassen er i 2 deltagere, som arbejder på hvert jeres personlige træningsprogram. 

Der er en underviser til to deltagere og derfor rig mulighed for at få justering af øvelserne, så de passer til lige netop dig, dit dagsniveau og dit tempo. Du vil gå fra træningen med en følelse af energi og lethed til resten af dagen. 

Det er en forudsætning, at du har taget minimum 5 privat klasser i studiet, for at du kan deltage på 1:2 duet klasser. Ligesom det forudsætter, at vi i studiet kan finde en fast duet makker til dig, eller du selv har en makker, som du gerne vil træne med. 

+   Træning på Pilates udstyr

+   2 deltager til 1 underviser

+   Individuel tilrettelagt træning

+   Personlige justering af øvelser

+   Lille hold på 2 deltagere

+   Styrke, mobilitet og fleksibilitet

Priser 1:2 duet Pilates

En 1:2 duet session varer 50 minutter. 

Hvordan køber jeg klippekort? Du opretter en medlemsprofil, logger ind og køber dit klippekort til duet pilates under fanen priser. 

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE