Lotte Boje

Pilates matwork instruktør

Trænings Filosofi

Med en intelligent og kvalitetsbevidst tilgang til træning, tror jeg på, at du har de bedste forudsætninger for at skabe en positiv forandring i dit sind og din krop, nu og på længere sigt. Fraværet af pligt og tilstedeværelse af glæde ved bevægelse og de effekter, der opnås heraf, skal være det som gang på gang får dig tilbage til studiet!

Undervisnings stil

På mine klasser vil du blive mødt af mit rolige sind og blid musik, som sammen med øvelser, der varierer i fokus og intensitet vil sikre, at du kommer hele vejen rundt i din krop. Jeg er optaget af at skabe et flow, der for en stund kan bringe dig ud af dit hoved og ned i din krop, så du går fra klassen med et roligere sind og en stærkere krop!

Speciale

Pilates Matwork / Pilates Reformer
 

Om mig

Min rejse inden for Pilates begyndte efter fire fødsler og en krop, der i den grad higede efter at genvinde styrke. Da jeg samtidig lærte, at Pilates også kunne hjælpe mig med at genvinde mental balance efter en livskrise, var jeg solgt! Her var en træningsform, der rummede alt det jeg ledte efter, og det er netop det, jeg håber at kunne give videre til dig også.
 
Privat er jeg gift og mor til fire piger. Jeg elsker at bruge min tid på min store hobby inden for opskriftsudvikling og madfotografering under @mykitchenstories.dk på Instagram, ligesom gåture og dyrkning af vores store have i sæsonen, er noget af det, jeg holder allermest af.
 

Erfaring

2024 : Pilates matwork instruktør, CANVAS
 
2019 : Pilates reformer instruktør FREE SPIRIT

Uddannelse 

2024 : BASI (Body Arts and Science International) Pilates Matwork Certification 

2019 : Free Spirit Pilates Reformer Certification

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE

PRivat & semiprivat pilates