Studio

CANVAS Pilates Studio Aarhus er et privat træningsstudio beliggende i hjertet af Aarhus overfor Aarhus Kunsthal. En ældre stuelejlighed med plankegulve og stuklofter danner rammerne for fysisk og mental velvære i en indbydende, faglig og rolig setting. 

Pilates udstyr fra Balanced Body som Reformer, Reformer Tower, Wunda Chair og måtte er udgangspunktet for træningen i studiet. Studiet tilbyder privat træning, duet træning, firmatræning og Pilates Matwork hold. Individuel opmærksomhed samt personlig justering af øvelserne er en prioritet i studiet uanset om du tager en privat klasse eller deltager på et hold.  

Træningsfilosofi

Hos CANVAS tror vi på, at den rigtige træning er den, som passer ind i din hverdag, karriere, familieliv og interesser. Vi tror på, at træningen skal være effektiv, sjov og udfordrende. At du skal gå herfra med et smil på læben og en følelse af at blive stærkere, opløftet og godt tilpas i krop og sind. Vi tror ikke på one-size fits all og vil glæde os til at hjælpe dig med at finde den rette træning til din krop, din hverdag, dine mål og ønsker. 

Elementerne styrke, mobilitet, fleksibilitet, balance og vejrtrækning er udgangspunktet for alt træning i studiet uanset om du er på Pilates Matwork klasse eller en privattræning. 

Studio ejer
Louise Bekhøj

Min interesse for bevægelse, træning og Pilates tog sin begyndelse efter et trafikuheld i 2015. En episode, som vendte op og ned på alt det jeg kendte til og alt det jeg drømte om. Igennem et længere genoptræningsforløb, oplevede jeg en fascination af, hvor meget man kan opnå både fysisk og mentalt igennem tilpasset, velovervejet og målrettet træning. 

I mødet med Pilates fandt jeg en træningsform, som ikke handler om at præstere meget, tungt eller hurtigt, men tager udgangspunkt i elementer som kropsbevidsthed, styrke, mobilitet, fleksibilitet, kontrol og balance – alt med med fokus på mennesket som helhed. En træningsform der kan tilpasses, hjælpe og udfordre den enkelte, uanset om man er elitesportsudøver eller ny til træning. 

Pilates er for mig et vigtigt element i en velfungerende hverdag – på lige fod med kost, søvn og sociale relationer. Elementer som er omskiftelige, aldrig ser helt ens ud, men som alle er afhængige af hinanden og sammen skaber fundamentet for mit velbefindende. Mit mål er ganske enkelt at være sund, stærk og tilpas i krop og sind – Pilates er et af redskaberne hertil. 

Med CANVAS håber jeg, at kunne hjælpe andre til et stærkt fysisk og mentalt fundament og derved en hverdag med overskud, energi og balance. 

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE

PRivat & semiprivat pilates